14 januari 2020
7 dinsdagavonden | cursus | € 697,- of € 872,-

De Energie van Succes

Wij willen bijdragen aan jouw Succes Aan je (wilde) plannen en vooral aan die (grote) dromen die net wat buiten je bereik liggen. Omdat ze nu nog niet in je planning passen. Je bent er nog niet klaar voor.
Je verzamelt moed.
Het komt wel.
Ooit.
Later.
Niet…?

Dat is de reden waarom wij deze bijzondere cursus maakten.
Omdat we dat zo zonde vinden!
Jij verdient het om je droom waar te maken;
Je Succes naar je hand te zetten;
In je kracht te staan;
Om te genieten en te stralen!

Wij (Natascha & Ilse) leren je alles wat wij weten over Succes en Energie.
Om te leven vanuit overvloed. Om een super-attractor te zijn voor datgene wat jij wilt manifesteren. Om zelf je energie-nivo te bepalen. En om kalmte en focus te ervaren wanneer jij dat wilt…
En… hoe je daar succesvol mee kan zijn. Op jouw manier.
In beweging.
In stilte.
Op onze manier.

Elke maand dompelen we je onder in een andere energie.
Een yoga sequence.
Een nieuw ritueel.

Wanneer je wil ervaren wat energie doet. In je lichaam. In je leven. Iedereen die zichzelf (nog) beter wil leren kennen. Iedereen met een open mindset die bereidt is zichzelf tegen te komen, te groeien en verrast te worden door zijn eigen kracht.

Data

7 dinsdagavonden van 20:00 tot 22:00 bij Het Holos Huis

  • 14 januari 2020 (Let op, deze avond start om 19:00)
  • 11 februari
  • 17 maart
  • 7 april
  • 12 mei
  • 9 juni
  • 7 juli

Kosten

Deze bijzondere ervaring van 7 bijeenkomsten kost € 872.
Early Birds geven we een mooie korting van € 175.
Daarnaast krijg je een persoonlijke set met kristallen.

Ik wil graag meedoen!

Wij houden van persoonlijke aandacht. En we willen waarde toevoegen aan jouw leven. Daarom werken we altijd met een kleine groep.
Bel of app met Natascha (06-17836210) voor je vragen en/ of een kort kennismakingsgesprek. Je voelt vanzelf wel of dit bij je past…of niet.

Wie zijn wij?

Ilse geniet ervan om mensen in beweging te brengen. Beweging van lichaam, beweging van geest. Om mensen hun mogelijkheden te laten onderzoeken en te ervaren. Om het potentieel volledig te benutten. Zowel op de yogamat als in haar rol als interimmanager.

Natascha begeleidt als sjamaan mensen terug naar hun essentie. Vanuit rust en stilte ontstaan nieuwe inzichten. Over wie je nu echt bent en vooral wat je wilt. Waar je vrolijk van wordt. En waar je hart en je huid van gaan stralen.

Samen brengen wij je thuis bij jezelf. We zijn beide heel goed in het zien en het ontwikkelen van het potentieel van anderen. We begeleiden ieder op onze unieke manier mensen naar een hoger plan. Want dat hebben we dan ook weer gemeen: we richten ons op wat goed gaat en laten dat excelleren. We raken geïnspireerd door jouw ideeën en dromen en we ondersteunen je om deze werkelijkheid te laten worden. Daar worden wij samen heel vrolijk van. En dat gevoel willen we jou ook geven!

PS: Wij zien succes uiteraard ook op persoonlijk vlak. Succes is datgene wat jij graag wil bereiken: op zakelijk, persoonlijk, sportief en/ of spiritueel vlak.

Wij zijn benieuwd waar & hoe jij “De Energie van Succes”in gaat zetten in jouw leven. We begeleiden je graag bij dit proces.

Bekijk evenement