19 november 2022
19 & 20 november 2022 | 2-daagse cursus | Holos Academie | € 195,-

Introductiecursus masseren

2-daagse introductiecursus

Heb jij de afgelopen maanden ook gemerkt dat aanraking zo ontzettend essentieel is in het contact met mensen? Vaak is het zo dat de echte waarde van iets pas duidelijk wordt als het er niet meer of veel minder is. Als dit ook voor jou geldt en je hebt je voorgenomen om meer woordeloos en werkelijk contact te hebben met jouw naasten. Dan is deze 2-daagse introductiecursus masseren een uitkomst voor jou!

In 2 dagen kennismaken met masseren en aan den lijve ondervinden wat aanraken en aangeraakt worden met jou doet. Twee dagen, waarna je in staat bent om in huiselijke kring bekenden te masseren. En wie weet wil je na dit weekend nog veel meer.

In dit weekend leer je enkele eenvoudige massage technieken. Theorie komt nauwelijks aan de orde want het gaat vooral om de ervaring en het vertrouwd raken met massage. Je kan de sfeer van Holos proeven en ontdekken wat werken vanuit de Holos visie betekent. . In de praktijk blijkt dat voor veel Holos masseurs en massagetherapeuten deze introductiecursus het begin van hun massageloopbaan is geweest. Na afloop van de cursus ontvang je een bewijs van deelname.

Kijk voor meer informatie over Holos en om je aan te melden voor het introductiecursus masseren op: Holosacademie.nl

Bekijk evenement