14 maart 2020
2,5 uur | lezing | € 30,-

Lezing: Pranic Healing

Pranic Healing als aanvullende energetische therapie en levenswijze

Ken jij dat gevoel dat je veel energie krijgt van de interactie met bepaalde mensen of dat je de energie van een bepaalde ruimte juist als onaangenaam ervaart? De energie waar we het dan over hebben wordt ook wel levensenergie genoemd. In Pranic Healing staat de kennis en toepassing van levensenergie – ook wel prana in het Sanskriet of Chi in het Chinees- centraal.

Pranic Healing is gebaseerd op oude Oosterse geneeswijzen en is een vorm van geavanceerde medische Chi Kung. Het kan heel simpel gezegd omschreven worden als acupunctuur maar dan zonder naalden. Jarenlang onderzoek door Master Choa Kok Sui, de grondlegger, heeft geleid tot een praktisch, krachtige en effectief systeem om met levensenergie te werken.

Er zijn goede en veilige technieken ontwikkeld om met deze energie gezondheid te bevorderen. Middels Pranic Healing kan je alle orgaansystemen behandelen en ook emotionele en mentale disbalansen aanpakken. Het kan zowel preventief als therapeutisch ingezet worden en combineert goed met massage en andere behandelingen. Het is een complementaire geneeswijze en is niet bedoeld als vervanging.

“Miracles are fantastic events which utilize hidden laws of nature that most people are not aware of. Miracles do not break the laws of nature, they are actually based on them!” Master Choa Kok Sui

Benieuwd wat Pranic Healing voor jou kan betekenen en of het bij jou past? In deze interactieve lezing maak je kennis met Pranic Healing en hoe dit te integreren is in je leven.

Aan de orde komen onder andere:
• Wat is Pranic Healing?
• Herkomst en ontwikkeling van Pranic Healing
• Wat is levensenergie? Hoe beïnvloedt het jou en de mensen om je heen?
• Gebruik van Pranic Healing in de praktijk
• Een demonstratie van een Pranic Healing behandeling
• Experimenten/oefeningen waarin je zelf ervaringen opdoet

Kom het ervaren en schrijf je in voor deze lezing op zaterdag 14 maart 2020 van 10:30 – 13:00 u.

De lezing wordt gegeven door Eef Bons-Joshi. Eef is een van de gelicenseerde docenten van Pranic Healing in Nederland & België. Sinds april 2013 is ze actief als Pranic Healer en heeft zij zich middels vele trainingen verdiept in deze modaliteit. Eef is zelfstandig ondernemer bij Soulibri waar zij met veel plezier een eigen praktijk voert en Pranic Healing workshops geeft.

Daarnaast werkt Eef als docent anatomie & fysiologie bij Amsterdam UMC en Holos Academie, heeft ze als stoelmasseur gewerkt bij meerdere bedrijven in Amsterdam en heeft een achtergrond in de Bewegingswetenschappen.

Een holistische kijk op de mens, op gezondheid, balans en welzijn sluit naadloos aan bij haar visie over het leven en ze is van mening dat kennis van het energielichaam en het goed omgaan met levensenergie een belangrijke toevoeging is aan ieders leven.

Aanmelden voor de lezing

Door gebruik te maken van de betaal link reserveer je automatisch jouw plek bij de lezing. Aanmelding en betaling verlopen via Soulibri.

Bekijk evenement