15 januari 2023
15 & 29 januari 2023 | Holos Academie | € 295,-

Tantra – mannengroep

Tantra is een eeuwenoude holistische visie op het leven en ons wezen. De tantra werkt met levensenergie en is ontstaan in een bedding van religie, namelijk het hindoeïsme. Het is het pad van zelfonderzoek en betekent ‘weven’ en ‘verruiming’. Het kan geïnterpreteerd worden als het verenigen van de vele aspecten van het zelf tot een harmonisch geheel. Tantra is een eeuwenoude leer met een grote verscheidenheid aan technieken. Het werkt met het lichaam, met de adem, met energiebanen en aanwezigheid. Het enige wat werkelijk nodig is om tantra te kunnen praktiseren is een nieuwsgierigheid naar jezelf en een open houding naar alles wat zich aandient. Tantra is inclusief. Een ervaring wordt nooit verworpen, maar onderzocht. In iedere ervaring, in iedere emotie, in iedere trilling zit een boodschap en een les.

Vragen die je jezelf kan stellen als: ‘Wat leeft in mij? Wat zijn mijn diepste verlangens? Hoe kan ik me tot in de kern vrij voelen?’ worden onderzocht door middel van tantrische oefeningen.

Deze 2-daagse training is voor iedereen die zich als man identificeert. De training dient ter verdieping van het zelfonderzoek en wordt gegeven in het kader van bewustzijnswerk. Als je jezelf beter wilt leren kennen en meer wilt ervaren, dan is deze training een mooie manier om dit te onderzoeken in een veilige bedding met andere mannen.

Meer lezen? Hier vind je alle informatie.

Bekijk evenement