4-daagse training | Holos Academie | € 475,-

Docent Shantala babymassage

Liefdevol aangeraakt worden is van enorme waarde voor ieder mens, maar zeker ook voor de ontwikkeling van een baby. Baby’s die veel geknuffeld en aangeraakt worden, blijken zich beter te ontwikkelen op zowel lichamelijk als geestelijk gebied. Hoe leuk is het om jouw kennis en kunde op dit gebied over te dragen aan kersverse ouders?

Je leert de Shantala babymassage techniek aan op een babypop. Daarnaast oefen je ook op elkaar. Je zult dus tijdens de massage en lessen niet alleen (aan)raken maar zelf ook (aan)geraakt worden. Op deze manier kun je de ontspanning, het contact en ritme ervaren dat deze massage zo bijzonder maakt. Wanneer je met baby’s en hun verzorgers werkt, vraagt dat niet alleen afstemming en contact met de ander, maar ook met jezelf.

Kenmerkend voor de Shantala massage is het ritmisch karakter en de herhalingen. Andere kenmerken zijn de bewust gerichte liefdevolle manier van aanraken, het vertragen, in volle aandacht zijn en continue contact houden met de baby.

Deze intensieve vierdaagse training is voor iedereen die docent babymassage wil worden. Ook wanneer je werkzaam bent als kraamverzorgende, verloskundige, kinderverpleegkundige (neonatologie) of werkt binnen de kinderopvang, is deze training een waardevolle aanvulling.

De lessen vinden plaats op zaterdagen. Kijk voor meer informatie en data op de site van Holos Academie

Bekijk evenement