Holoshuis

Opleidingen

Opleidingen

Als je intensief met mensen gaat werken, neem je altijd jezelf mee in het contact. Daarom besteden alle opleidingen in Het Holos Huis veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Je leert dus niet alleen de fijne kneepjes van het vak, maar je leert ook nog eens veel over jezelf.  Ervaringsgerichte oefeningen en meditaties zijn daarom een vast onderdeel van alle opleidingen.

8-daagse opleiding | € 1.895,-

Maskermaker 2.0

Als begeleider proberen we vaak zicht te krijgen op waar de cliënt ‘vandaan komt’, wat diens ‘overlevingsstrategie’ is. Tijdens deze opleiding leer je werken met het model van de karakterstijlen.

Lees meer...
1-jarige deeltijdopleiding
HBO-geaccrediteerd | Holos Academie | € 3.625,-

Masseur

Wil je van masseren jouw beroep maken? De opleiding Holos masseur is een eenjarige beroepsopleiding op hbo-niveau die in deeltijd wordt aangeboden. Je maakt kennis met de visie van Holos en je krijgt een solide basis op het gebied van anatomie en fysiologie.

Lees meer...
4-jarige deeltijdopleiding
HBO-geaccrediteerd | Holos Academie | € 3.625,-

Massagetherapeut

De opleiding tot massagetherapeut gaat verder dan het aanleren van massagetechnieken en medische kennis. Je leert te werken met de situatie zoals die op dat moment is, zonder deze voor je cliënt te willen veranderen. De deskundigheid van jou als massagetherapeut zorgt ervoor dat je het gebied masseert dat de meeste aandacht vraagt.

Lees meer...
9-daagse opleiding
Holos Academie | € 2.195,-

Massage & Tantra

Tijdens de opleiding ‘Massage & tantra’ ga je ontdekken wat intimiteit voor jou betekent en waar jouw grenzen liggen. Je leert de oorspronkelijke levensenergie (= seksuele energie) in je bekkengebied in verbinding te brengen met je hart. Deze energie kan door oefeningen en massages door je hele lichaam bewegen en onderweg uiteenlopende thema’s aanraken.

Lees meer...
10-daagse opleiding
Holos Academie | € 2.495,-

Holos Ademcoach

Ademen doe je je hele leven. Vanaf het moment dat je geboren wordt – met een inademing en een huil maak je je kenbaar – tot je je laatste adem uitblaast en het leven los laat. En toch ben je je er, de rest van je leven, vaak nauwelijks van bewust.

Lees meer...
18-daagse opleiding
Opleiding tot Doula | € 2750,-

Doula Opleiding

Lijkt het je mooi om vrouwen tijdens hun zwangerschap en de periode rondom de bevalling fysiek, mentaal en emotioneel te begeleiden, dan is de doula-opleiding iets voor jou. Het begeleiden van een zwangere en bevallende vrouw heeft diepe impact op haar en op het kindje dat geboren gaat worden.

Lees meer...