Holoshuis

Opleidingen

Opleidingen

Als je intensief met mensen gaat werken, neem je altijd jezelf mee in het contact. Daarom besteden alle opleidingen in Het Holos Huis veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Je leert dus niet alleen de fijne kneepjes van het vak, maar je leert ook nog eens veel over jezelf.  Ervaringsgerichte oefeningen en meditaties zijn daarom een vast onderdeel van alle opleidingen.

15-daagse opleiding
18 januari Informatiemiddag € 0,- | 21 maart 2020 Opleiding tot Doula € 2.150,-

Doula

Lijkt het je mooi om vrouwen tijdens hun zwangerschap en de periode rondom de bevalling fysiek, mentaal en emotioneel te begeleiden, dan is de doula-opleiding iets voor jou. Het begeleiden van een zwangere en bevallende vrouw heeft diepe impact op haar en op het kindje dat geboren gaat worden.

Lees meer...
6-daagse training
20 maart 2020 | Instituut Massage bij kanker | €1.150,-

Massage bij kanker

Massage is een waardevolle complementaire ondersteuning bij kanker. Het kan angst, stress, depressie en pijn verminderen, slaap verbeteren. De ontspanning in een zeer stressvol proces wordt vaak als een verademing ervaren door mensen die leven met de ziekte kanker.

Lees meer...
1-jarige deeltijdopleiding
1 april 2020 | Holos Academie | € 3.360,-

Masseur

Wil je van masseren jouw beroep maken? De opleiding Holos masseur is een eenjarige beroepsopleiding op hbo-niveau die in deeltijd wordt aangeboden. Je maakt kennis met de visie van Holos en je krijgt een solide basis op het gebied van anatomie en fysiologie.

Lees meer...
4-jarige deeltijdopleiding
1 april 2020 | Holos Academie | Vanaf € 3.310,-

Massagetherapeut

De opleiding tot massagetherapeut gaat verder dan het aanleren van massagetechnieken en medische kennis. Je leert te werken met de situatie zoals die op dat moment is, zonder deze voor je cliënt te willen veranderen. De deskundigheid van jou als massagetherapeut zorgt ervoor dat je het gebied masseert dat de meeste aandacht vraagt.

Lees meer...
10-daagse training
29 augustus | Systemisch werken via het lichaam | € 1.900,-

Het roepen van de ziel

Ben je bekend met het begrip systeemwerk, zoals opstellingen? In deze opleiding leer je contact te maken met de zielslaag, jouw essentie, daar waar je verlangen zit. Jouw ziel is verbonden met je familiesysteem en het veld eromheen. Je gaat onderzoeken wat jouw plek is. De oefeningen zijn erop gericht om het geleerde in de praktijk kunt brengen.

Lees meer...
9-daagse opleiding
Binnenkort nieuwe data | Holos Academie | € 1.475,-

Massage & tantra

Tijdens de opleiding ‘Massage & tantra’ ga je ontdekken wat intimiteit voor jou betekent en waar jouw grenzen liggen. Je leert de oorspronkelijke levensenergie (= seksuele energie) in je bekkengebied in verbinding te brengen met je hart. Deze energie kan door oefeningen en massages door je hele lichaam bewegen en onderweg uiteenlopende thema’s aanraken.

Lees meer...
12-daagse HBO-opleiding
Binnenkort nieuwe data | Holos Academie | € 1.690,-

Therapeutische vorming

Ben je lichaamsgericht therapeut en wil je je therapeutschap verder ontwikkelen en je eigenheid en kwaliteiten beter inzetten? Of verlang je naar meer verdieping in je vak? De HBO-opleiding Therapeutische vorming is speciaal ontwikkeld voor therapeuten die al praktiserend zijn, maar zich willen verdiepen op dit vlak.

Lees meer...
10-daagse opleiding
Binnenkort nieuwe data | Holos Academie | € 1.475,-

Focusing Bodywork

Focusing is een proces van innerlijk luisteren naar wat je lijf je aanreikt met betrekking tot een vraag, keuze, onopgeloste kwestie, patroon, onbestemd gevoel, thema etc. De opleiding is uniek, omdat deze speciaal is ontwikkeld voor lichaamsgerichte therapeuten. Focusing brengt helderheid in relatie tot lichamelijke- en psychische klachten en hulpvragen in de praktijk.

Lees meer...