10-daagse opleiding
24 februari 2022 | Holos Academie | € 2.495,-

Holos Ademcoach

De adem is een krachtig instrument. Het kan je helpen ontdekken hoe het met je is, zowel fysiek als mentaal, emotioneel en zelfs spiritueel. Zonder adem geen leven. Adem is net als aanraking altijd hier en nu. Ook als je zelf afwezig bent, gaat je adem door. En of je je hier nu bewust van bent of niet, de adem reageert altijd direct op onze ervaring. Iedereen herkent dat de ademhaling stokt tijdens stress en verruimt tijdens ontspanning. Zo kunnen we in de adem lezen wat er met ons gebeurt. Kennis van de adem is daarmee interessant voor (massage)therapeuten, coaches, psychologen, trainers, etc. Voor iedereen die anderen begeleidt in het in contact komen met wat er nu te voelen/ervaren is.

De 10-daagse opleiding Holos Ademcoach bij Holos Academie werkt op basis van de holistische visie: het begeleiden van cliënten vanuit een neutrale, niet-oordelende houding bij een proces van zelfonderzoek en bewustwording. Een grondhouding van voelend aanwezig zijn en therapeutische vaardigheden zijn hierbij essentieel.

Voorafgaand aan de 10-daagse opleiding is deelname aan de 2-daagse Masterclass én een akkoord van de docent verplicht. In de 2-daagse leer je zelf de kracht van de adem kennen en leer je de basis over werken met de ademhaling.

Kijk voor meer informatie, meer data en om je aan te melden op: Holosacademie.nl

Bekijk evenement