10-daagse training
5 maart 2022 | Systemisch werken via het lichaam | € 2.195,-

Het roepen van de ziel

Ben je bekend met het begrip systeemwerk, zoals opstellingen? In deze training leer je contact te maken met de zielslaag, jouw essentie, daar waar je verlangen zit. Jouw ziel is verbonden met je familiesysteem en het veld eromheen. Je gaat onderzoeken wat jouw plek is. De oefeningen zijn erop gericht om het geleerde in de praktijk toe te passen.

Als therapeut leer je aanwezig te zijn vanuit het contact met je aannemend hart, je bedding en het veld. Niet alleen persoonlijke onverwerkte situaties, maar ook trauma’s vanuit het familiesysteem hebben invloed op het fysiek welbevinden en de psychische gesteldheid. Op de zielslaag kun je ervaren hoe je cliënt zijn lichaam bewoont en of hij mee resoneert op het familiesysteem. De sessie is erop gericht om je cliënt steeds meer in contact te brengen met het hier en nu, zijn eigen energie en de plek in het familiesysteem die er voor hem is.

Van de therapeuten die zich aanmelden, wordt ervaring met systemisch werk gevraagd. Verder maakt het niet uit in welke discipline je bent opgeleid. Meer informatie vind je op de site van Het roepen van de ziel.

Bekijk evenement