16-daagse opleiding
10 oktober 2019 | School voor Holistic Pulsing | € 2.100,-

Holistic Pulsing

Vanuit je natuurlijke ritme kom je in je eigen kracht en in een meer ontspannen levensstijl. Pulsen is ritmisch bewogen worden terwijl je met je kleren aan op een massagetafel ligt. Hierdoor wordt je lichaam teruggevoerd naar zijn eigen oerritme, wat een diepe ontspanning teweeg brengt. Het laat je contact voelen met je essentie en geeft inzichten in je leven. Daarnaast wordt je zelfhelende vermogen geactiveerd. Al 25 jaar bestaat de school voor Holistic Pulsing in Nederland. De school organiseert trainingen en cursussen, onder andere ‘duurzaam werken’. Meer besef van je eigen lijf, je eigen grenzen en mogelijkheden, helpt je om niet vast te lopen. Er wordt zo veel van ons gevraagd in deze maatschappij, door te helpen je eigen oerritme te vinden, je eigen flow, kan het leven weer moeiteloos gaan. Het gaat erom te blijven bewegen, positie in te kunnen nemen en te blijven spelen. En dat kun je vanuit jouw eigen midden, jouw basisritme. Pulsen helpt je dat te vinden.

Opleiding

De opleiding start weer in september. De jaaropleiding is in totaal 16 dagen en bestaat uit 4 blokken van elk 4 dagen, naast 3 supervisies en 5 individuele sessies. Het is mogelijk om per blok in te schrijven. De eerste twee blokken bestaan vooral uit de techniek en verschillende pulsen leren. Daarnaast is er aandacht voor het leren zien en aanvoelen van stagnaties en het hierop ingaan via het pulsen. In het derde en vierde blok wordt dit uitgebouwd tot het geven van een volledige sessie. Aangevuld met het verbaal begeleiden van een sessie o.a. middels Body Dialoog. De opleiding is ook een mooie aanvulling op een bestaande of nieuwe praktijk.

Kijk voor informatie op de website van School voor Holistic-Pulsing of bel: 06 389 28 282. Indien gewenst is een proefsessie ook mogelijk.