Anouska Goedegebuur

Anouska Goedegebuur

Laser acupuncturist
“Met laser acupunctuur breng ik jouw lichaam en geest in balans, zodat jij je weer écht goed kan voelen”.

Mijn naam is Anouska en ik geef  laser acupunctuur behandelingen voor je fysieke en mentale gezondheid.

Na een periode van een burnout, een PTSS diagnose en veel fysieke gezondheidsklachten ben ik op zoek gegaan naar een manier om me fysiek en mentaal weer écht goed te voelen. Ik heb ontzettend veel geprobeerd en kwam uiteindelijk uit bij laser acupunctuur, een behandelmethode die mijn familie al meer dan 20 jaar succesvol gebruikt. Na een omscholing in laser acupunctuur, mindfulness en stress management, heb ik veel onderzoek gedaan en verschillende behandelmethodes ontwikkeld. Hierna heb ik mijn bedrijf GAIKI opgericht om ook anderen te kunnen helpen om zich weer echt goed te voelen.

Mijn behandelingen zijn zo ontwikkeld dat hierbij niet alleen de symptomen worden aangepakt, maar tegelijkertijd ook naar de oorzaak wordt gekeken. Hierbij ligt de nadruk ook op een balans tussen lichaam en geest, aangezien gezondheidsklachten altijd uit een combinatie van fysieke en mentale klachten en oorzaken bestaan.

Bij mijn behandelingen sta jij centraal. Je kan bij mij rekenen op empathie en begrip en ik pas mijn behandelingen altijd aan naar wat jij op dat moment echt nodig hebt.

Anouska Goedegebuur
Website: www.gaiki.nl
E-mailadres: info@gaiki.nl

Deze behandeling(en) kan je boeken bij deze specialist

Laser acupunctuur

Met een laser in plaats van naalden

Laser acupunctuur is een vorm van acupunctuur waarbij er gebruik wordt gemaakt van een laser in plaats van naalden en er voornamelijk op het oor wordt behandeld.

Lees meer...