Astrid Romijn

Astrid Romijn

Systemisch coach
“Je hebt alle antwoorden al in je, ik houd je alleen een spiegel voor”.

Waarom coaching?
Jezelf stabiel voelen en in balans krijgen of houden: dat is nog best een uitdaging in ons drukke bestaan. Hoe vaak sta jij hier bewust bij stil? Met mijn jarenlange werkervaring als bedrijfsjurist en HR professional snap ik wat het betekent om altijd en overal te werken en ‘aan’ te staan. Bij mij werk je aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling met een aanpak gericht op jouw specifieke (ontwikkel)vragen. Dat vraagt om reflectie en daar help ik je graag bij. Ik word als coach vaak beschreven als warm, laagdrempelig, doortastend, gestructureerd en open minded. Daarnaast combineer ik resultaatgerichtheid met nieuwsgierigheid naar dat wat je niet ziet. De onderstroom.

Systemische aanpak
Ieder mens is onderdeel van een groter geheel: een ‘systeem’. Een aantal van de problemen waar mensen tegenaan lopen, zijn eigenlijk niet van henzelf maar van het systeem. Je merkt dit doordat een probleem zich telkens – in een net íets andere vorm – herhaalt. Of je buikgevoel vertelt je dat het eigenlijk om iets anders gaat. In mijn coaching breng ik je met opstellingen en systemische vragen naar die onderstroom, naar dat wat er niet zichtbaar is. Hiermee weet je de beweging weer terug te brengen. Beweging is natuurlijk en geeft flow. Stilstand kost je energie. Tijdens mijn coaching maak ik je bewust van wat je lijf je laat voelen.

Over mij
Ik heb een jarenlange ervaring in de zakelijke en financiële dienstverlening. De laatste jaren heb ik me ook ontwikkeld als coach en daar verschillende opleidingen voor gevolgd. Mensen coachen zodat zij zichzelf op een diepere laag leren kennen en daarmee groeien geeft mij enorm veel energie! Verder geloof ik dat lef & focus belangrijk zijn om in balans te zijn en te doen wat je echt wilt. Daar leef ik zelf ook naar. Yoga, reizen, plezier in mijn werk helpen mij allemaal bij het houden van een goede balans. Ik woon in de bruisende stad Utrecht en in mijn privé leven geniet ik samen met Nico van mijn twee zonen en twee bonuszonen.

Waarom werken met mij?
Ik weet zelf heel goed wat het is om met jezelf aan de slag te gaan en wat dat je brengt! Ik heb een oprechte nieuwsgierigheid naar mensen en hun diepere lagen; dat uit zich in mijn systemisch coachen. Dat wat je niet ziet aan de oppervlakte samen zichtbaar maken waardoor er groei kan ontstaan. Zo mooi en waardevol! Met mijn ervaring in het corporate bedrijfsleven kan ik me verder goed verplaatsen in je werksituatie. Ik hecht aan verbinding en veiligheid in onze gesprekken. Het Holoshuis heeft voor mij precies de juiste sfeer en setting voor mijn coachsessies.

Wil je meer weten? Bel me gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op 06 – 204 250 96 of neem eerst nog een kijkje op mijn website www.romijncoaching.nl