Laura Douwes

Laura Douwes

“De ervaring van het nu omarmen met al je zintuigen is de weg naar heelheid, volheid en heerlijkheid”.

Liefde, compassie en aandacht. Dat is voor mij het belangrijkste in een sessie. Daarin zit de kwaliteit van aanraking. Sensitief en zorgzaam, zodat iemand zichzelf (weer) kan voelen. Ik raak aan en ik voel, in die liefdevolle ruimte kan al zoveel gebeuren en alles mag er zijn. Prettig of onprettig, spanning ontspanning, pijn of genieten, maar je hoeft even helemaal niks te doen. Alles mag zijn zoals het is. En jij zoals je bent.

Mijn sessies worden ervaren als liefdevol en voedend. Geschikt voor iedereen, ongeacht hoe het met je gaat, maar zeker ook als je er even doorheen zit, je emotioneel, verdrietig, moe of overprikkelt voelt. Óf als je juist heel weinig voelt, een ervaring van depressiviteit of vlakheid bijvoorbeeld.

Bij mij ben je vrij om alles te ervaren. Ook je levendigheid en blijheid ook je boosheid en verdriet.  hele spectrum. Of misschien heb je gewoon behoefte aan diepe ontspanning waarbij het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt aangesproken.

Opleidingen: Maatschappelijk werk, Ayurvedische massage, Holistische massage, Ecstatic touch, Yin yoga

Website: Lauradouwes.nl
E-mailadres:
Lauradouwes@gmail.com

Deze behandeling(en) kan je boeken bij deze specialist

Holistische Massage

De taal van je lichaam verstaan

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je geest uit zich door middel van je lichaam (bijvoorbeeld door fysieke klachten). Gedachten en gevoelens van dit moment, maar ook die uit het verleden, laten zich zien in het lichaam. We zijn echter verleerd hier naar te luisteren. Via aanraking en massage kun je deze ‘taal van je lichaam’ weer leren verstaan.

Lees meer...