Ronald van Ree

Ronald van Ree

Masseur
“Door je te onthaasten, verlaag je je stressniveau en voorkom je burn-outklachten”.

Nadat ikzelf in een zware burn-out was beland en vier jaar herstel nodig had om hieruit te komen, was mijn sterke drive om anderen te leren onthaasten en een burn-out bij anderen te voorkomen. Dit is de stap geweest om mezelf om te scholen van bouwkundig ingenieur en ontwerper naar masseur. Mijn kracht als masseur ligt in mijn energieke handen. Ik ben een mensgerichte masseur die goed mensen kan aanvoelen. Met mijn professionele blik als masseur en mijn sensitiviteit in omgang met mensen, zet ik in op openheid en vertrouwen. Ervaar je klachten of disbalans in je lichaam? Ik zorg ervoor dat je lichaam en spieren weer volledig ontspannen en in balans komen. Heb je behoefte aan een wellness-moment? Luister naar je lichaam en kies een massage die bij je past.

Ik heb de opleiding tot masseur bij Holos Academie voor massagetherapie gevolgd. Tijdens deze opleiding leer je verdieping in diverse massagevormen, behandeltechnieken en medische basiskennis op HBO-niveau.

Je kunt met mij de volgende behandelingen bespreken:
Rug-nek-schoudermassage, Ontspanningsmassage, Hoofd/schoudermassage, Zwangerschapsmassage, Mama-massage

Ronald van Ree | Masseur

Kijk voor alle informatie op www.masseur-utrecht.nl

Deze behandeling(en) kan je boeken bij deze specialist

Energetische massage

Voelen wat je voelt

Een energetische of haptische massage is een intuïtieve, zachte ontspanningsmassage waarbij het gaat om bewustwording van hoe het met je is. Hoe zit het met jouw levensenergie?

Lees meer...

Klassieke massage

Voel je spierspanning

Zowel geestelijke als lichamelijke spanning kan zich in het lichaam manifesten middels spierspanning. Klassieke massage is vooral gericht op het soepel maken van de spieren.

Lees meer...

Zwangerschaps massage

Ontspanning voor moeder en kind

Een zwangerschapsmassage is vooral gericht op rust en ontspanning op die gebieden waar de belasting het meest aanwezig is, zoals rondom schouderbladen, bekken, onderrug, en benen.

Lees meer...