Sonja van Meer

Sonja van Meer

Voetreflex specialist

Ik krijg vaak de vraag: “waarom vind je het zo leuk om voeten te masseren?” Voor mij een voor de hand liggende vraag voor mensen die nog nooit een voetmassage hebben ervaren. Mijn eerste kennismaking was ook ietwat schoorvoetend, omdat ik vroeger wat gène voelde als ik mijn schoenen ‘en plein public’ moest uittrekken.
Na die eerste massage was ik verkocht en had ik mijn passie gevonden: voeten zijn geweldig! Ik blijf me verbazen hoe uniek een voet is: ze is als een vingerafdruk en ze is de basis waarop je leeft. Hoe belangrijk is het om die basis in balans te krijgen en te houden. Om het pakket compleet te maken, houd ik me niet alleen bezig met fysieke massage, maar ook met mentale massage in de vorm van kracht-coaching. Een gezond lichaam kan niet gezond blijven zonder een gezonde geest.
In al mijn massages streef ik ernaar mensen bewust te maken van hun eigen lichaam en de samenwerking tussen lichaam en geest. Balans in je leven begint bij balans in je lichaam: ontspannen van het spierweefsel is voor mij de eerste stap op weg naar die balans. Mijn basis blijft in de voeten en het is mijn startpunt om blokkades in het lichaam op te sporen en te behandelen, maar inmiddels heb ik mijn rugzak gevuld met verschillende technieken, zodat ik voor iedere cliënt een massage op maat kan samenstellen.

  • voetreflextherapie / meridianenmassage
  • sportmassage
  • triggerpoint
  • medical taping
  • energetische massage
  • deep tissue massage

Wil je graag een behandeling inplannen in het Holos Huis bij Sonja? Neem dan met onderstaande gegevens contact op!

Sonja van Meer
06-46791100
www.voettaal.com

Deze behandeling(en) kan je boeken bij deze specialist

Energetische massage

Voelen wat je voelt

Een energetische of haptische massage is een intuïtieve, zachte ontspanningsmassage waarbij het gaat om bewustwording van hoe het met je is. Hoe zit het met jouw levensenergie?

Lees meer...

Triggerpoints

Ontknopen met massage

Triggerpoints zijn verkrampingen in spieren als gevolg van overbelasting, verkeerde belasting, of onbewuste, constante spanning, bijvoorbeeld door een verkeerde houding.

Lees meer...

Voetreflexmassage

Weerspiegelt je lichaam

Voetreflexologie werkt op de uiteinden van zenuwbanen en energiebanen. Dit beïnvloedt de bloedsomloop, de lymfestroom en de energiestroom van organen en weefsels.

Lees meer...