Holos Academie | € 25,-

Kennismakingsavond Massage & Tantra

Tantra is een veelzijdig pad waarin je alles wat je in jezelf tegenkomt onderzoekt op een open manier. Het gaat over de verbinding van je levensenergie met je hart. Het gaat over open contact maken en verbinden met jezelf en de ander. Je zegt ja naar de ervaring van dit moment. Dit kunnen vele verschillende gevoelens zijn zoals verlegenheid, levenslust, boosheid, blijdschap, stilte… Juist door alles open te ontmoeten ontstaat er ruimte om jouw eigenheid en jouw levensenergie vrijer te laten stromen. Er ontstaat ontspanning in je systeem waardoor je vrijer kan zijn wie je werkelijk bent. Vaak gaat dit gepaard met plezier, stroming, vrijheid en soms kom je je weerstand en onvermogen tegen.

Door middel van aanrakingen, delen, dans, meditatie en verschillende oefeningen ontmoet je jezelf en de ander. Je leert je eigen grenzen te respecteren en hier en daar buiten je comfortzone te stappen en jezelf op een nieuwe manier te ervaren.

Voor wie nieuwsgierig is naar tantra en op een laagdrempelige manier wilt kennismaken. Ben je bekend met tantra en wil je graag ervaren hoe dit vanuit een holistische visie samen gaat met massage? Dan past deze avond ook bij jou.

Bij de Holos Academie vind je ook de cursus Massage & Tantra voor (gelegenheids)stellen en de opleiding Massage & Tantra.

Bekijk evenement