Remi van Steenderen

Remi van Steenderen

Psychosomatic Bodyworker
“Geluk, gezondheid, en persoonlijke groei zijn in-the-body, niet out-of-body”.

Steeds meer mensen kiezen voor een bewuste en gezonde levensstijl. Dat doen ze door yoga, lichaamswerk, persoonlijke en emotionele ontwikkeling, meditatie, mindfulness, voeding en nog veel meer. Zelf deed en doe ik dit ook. In mijn geval is het een levenslang proces, dat al meer dan 25 jaar gaande is. Door verschillende opleidingen, trainingen en levenservaringen ben ik in staat om integraal (holistisch) met mensen te werken. Ik bied ondersteuning aan zowel de fysieke, emotionele, en mentale aspecten als aan de sociale en spirituele aspecten van iemand’s groeiproces. Vandaar dat ik mezelf psychosomatisch lichaamswerker (psychosomatic bodyworker) noem, omdat het om al deze aspecten tezamen gaat. Er is één dynamische, organische geest-lichaam (psyche-soma) eenheid, individueel en collectief.

Met Body de-armouring richt ik mij vooral op je levensenergie. Bij Body-mindfulness ligt de nadruk vooral op lichaamsbewustzijn. Het zijn allebei de bouwstenen die bepalen hoe jij je voelt, wat jou bezig houdt en hoe je in je vel zit. Maar het één staat nooit los van het ander en dus zijn beide, levensenergie én lichaamsbewustzijn, onderdeel van de individuele sessies die ik aanbied.

In de sessie die ik geef, werken we (jij en ik) samen met mindfulness, ademhaling, focusing, somatic experiencing, neuro-affective touch, triggerpoints, fascia release, thai yoga massage, tibetaanse massage, hara awareness massage en energetisch lichaamswerk. Wat op een bepaald moment het beste bij jou past. Iedere sessie is een ont-moeten.

Remi van Steenderen | www.brightinnerbody.nl | remi@brightinnerbody.nl

Deze behandeling(en) kan je boeken bij deze specialist

Body de-armouring

Bevrijdt je energie

Body de-armouring ontdoet je lichaam van fysieke, emotionele en energetische blokkades, remmingen en inprentingen.

Lees meer...

Energetische massage

Voelen wat je voelt

Een energetische of haptische massage is een intuïtieve, zachte ontspanningsmassage waarbij het gaat om bewustwording van hoe het met je is. Hoe zit het met jouw levensenergie?

Lees meer...

Focusing

Innerlijk luisteren

Focusing is een proces van innerlijk luisteren naar wat je lijf je aanreikt met betrekking tot een vraag, keuze, onopgeloste kwestie, patroon, onbestemd gevoel, thema etc.

Lees meer...

Meditatie & mindfulness

Luisteren naar de stilte

Wanneer je lichaam ontspant, zal ook je denken ontspannen. Er ontstaat dan innerlijke rust. Vanuit deze innerlijke rust ben je getuige van je eigen voelen en denken.

Lees meer...

Triggerpoints

Ontknopen met massage

Triggerpoints zijn verkrampingen in spieren als gevolg van overbelasting, verkeerde belasting, of onbewuste, constante spanning, bijvoorbeeld door een verkeerde houding.

Lees meer...