Remi van Steenderen

Remi van Steenderen

Lichaamsgericht therapeut, coach & trainer
“Geluk, gezondheid, en persoonlijke groei zijn in-the-body, niet out-of-body”.

Steeds meer mensen kiezen voor een bewuste en gezonde levensstijl. Dat doen ze door yoga, lichaamswerk, persoonlijke en emotionele ontwikkeling, meditatie, mindfulness, voeding en nog veel meer. Zelf deed en doe ik dit ook. In mijn geval is het een levenslang proces, dat al meer dan 25 jaar gaande is. Door verschillende opleidingen, trainingen en levenservaringen ben ik in staat om integraal (holistisch) met mensen te werken. Ik bied ondersteuning aan zowel de fysieke, emotionele, en mentale aspecten als aan de sociale en spirituele aspecten van iemand’s groeiproces.

Ik bied sessies en trajecten aan met lichaamswerk, ademwerk en traumawerk. Alledrie dragen ze bij aan jouw gezondheid, geluk en welzijn.

In de sessie die ik geef, werken we (jij en ik) samen met mindfulness, ademhaling, focusing, body & breath trauma release, neuro-affective development therapy, fascia release, massage en energetisch lichaamswerk. Wat op een bepaald moment het beste bij jou past. Iedere sessie is een ont-moeten.

Wil je graag een behandeling inplannen in het Holos Huis bij Remi? Neem dan met onderstaande gegevens contact op!

Remi van Steenderen | www.brightinnerbody.nl | remi@brightinnerbody.nl

Deze behandeling(en) kan je boeken bij deze specialist

Body de-armouring

Bevrijdt je energie

Body de-armouring ontdoet je lichaam van fysieke, emotionele en energetische blokkades, remmingen en inprentingen.

Lees meer...

Focusing

Innerlijk luisteren

Focusing is een proces van innerlijk luisteren naar wat je lijf je aanreikt met betrekking tot een vraag, keuze, onopgeloste kwestie, patroon, onbestemd gevoel, thema etc.

Lees meer...