Artha Delneij

Artha Delneij

Massagetherapeut

“Van denken, naar voelen, naar zijn”.

Tijdens de School voor Massage die ik in 1992 afrondde, maakte ik al kennis met Rebalancing en ik was meteen heel enthousiast over deze liefdevolle manier van werken! Begin 1999 heb ik de Osho Rebalancing opleiding in Poona, India afgerond en startte ik met mijn praktijk ‘The Art Of Touch’. Voor mij omvat Rebalancing alles wat ertoe doet op het gebied van massage.

Naast de massageopleidingen heb ik vele trainingen gevolgd, onder andere op het gebied van bio-energetica, kindermassage, touching trauma, Arun counscious touch, en systemisch werk. Stuk voor stuk technieken die kunnen bijdragen aan meer lichaamsbewustzijn. Ik geef Rebalancingsessies en Systemische sessies via het lichaam en werk met volwassenen en kinderen.

Technieken die tijdens een sessie gebruikt kunnen worden:

Lichaamsanalyse: dit kan een leidraad vormen van de behandeling. We kijken o.a. naar hoe je je lichaam ervaart, hoe je je lichaam ‘bewoont’, naar je houding en energiedoorstroming.

Diepe spier- en weefselmassage: (deep-tissue/ Rolfing) dit helpt verharde spieren en weefsels soepeler te maken en spanningen te verlichten. Dit ‘ontspannen’ kan samengaan met het doorvoelen en loslaten van vastgehouden emoties.

Gewrichtsontspanning: (joint-release/Tragering) een dynamische massage die leidt tot meer ruimte en soepelheid in gewrichten en wervelkolom. Het geeft je meer bewegingsvrijheid.

Feldenkrais: een zachte methode die je bewust maakt van je bewegingsmogelijkheden, via zachte, duidelijke aanrakingen. Zonder inspanning of forceren beweeg ik bijvoorbeeld je arm of been, steeds binnen de grenzen van wat voor jou aangenaam is.

Adem: dieper en vollediger ademen maakt dat je meer voelt. Een bewustere ademhaling brengt je in contact met je energie en is binnen Rebalancing het middel om contact te maken met spanningen of emoties.

Bio-energetica: oefeningen met het laten trillen of losschudden van het lichaam waardoor je energie weer kan gaan stromen op plekken waar die stagneerde.

Meditatie: wanneer je lichaam ontspant, zal ook je denken ontspannen. Er ontstaat dan innerlijke rust. Vanuit deze innerlijke rust ben je getuige van je eigen voelen en denken. Dit geeft je in het dagelijks leven meer onafhankelijkheid, stevigheid en bewustzijn.

Wil je graag een behandeling inplannen in het Holos Huis bij Artha? Neem dan met onderstaande gegevens contact op!

Artha Delneij | 06-42668005 | www.theartoftouch.nl | artha@theartoftouch.nl

Deze behandeling(en) kan je boeken bij deze specialist

Rebalancing

Resetten van binnenuit

Rebalancing is een diepgaande vorm van massage op de spieren, het bindweefsel en de gewrichten. De intensieve massage helpt je meer bewust en aanwezig te zijn in je lijf en spanning los te laten.

Lees meer...

Systemisch werk

Via het lichaam

Van welke systemen maak jij deel uit? Bewustwording van wat jouw plek is in bijvoorbeeld je familiesysteem geeft soms inzichten die je helpen om te gaan met klachten.

Lees meer...