Holos academie | gratis

Open dag Holos Academie

We heten je van harte welkom op de open dag van de Holos Academie. Je bent geïnteresseerd in masseren. Je wilt er meer over weten, het leren en er misschien iets mee gaan doen. Maar hoe dan en wat dan? Wat houdt holistische massage nu eigenlijk in? En wat betekent het om een opleiding tot holistisch masseur te doen? Als je je hier in herkent, kom dan langs op onze open dag.

We laten je graag Het Holos Huis zien. In ons holistisch centrum voor lichaamswerk & bewustzijn worden al onze opleidingen, cursussen en masterclasses verzorgd. Je kunt de sfeer proeven, het lokaal met de massagetafels zien, opleidingsmateriaal inzien, met docenten en (ex)studenten spreken en er worden presentaties gehouden over de massagevakken, de medische en de therapeutische vakken.

Is het niet mogelijk om erbij te zijn? Geen punt, we maken graag een afspraak met je voor een persoonlijk gesprek op een ander moment. Dat kan uiteraard ook telefonisch of via Zoom. Een andere optie is om je aan te melden voor onze introductiecursus masseren. In dit weekend leer je in twee dagen enkele eenvoudige massage technieken. Theorie komt nauwelijks aan de orde want het gaat vooral om de ervaring en het vertrouwd raken met massage.

Aanmelden voor de open dag van de Holos Academie? Dat kan hier.

Bekijk evenement