Holoshuis

Ruimte huren

Ruimte huren

Ben je op zoek naar een fijne ruimte om te huren in hartje Utrecht? In Het Holos Huis voel je je onmiddellijk thuis. Met de grootste zorg en aandacht is het huis ingericht. Het Holos Huis heeft hart voor haar studenten en cliënten die geïnteresseerd zijn in lichaamswerk en bewustzijn. Dat zie je en dat voel je. Het is een plek waar je je kunt verbinden met jezelf en met elkaar in de gezamenlijke huiskamer en keuken. Voor opleiders, die binnen de filosofie van het Holos Huis passen, hebben we verschillende mogelijkheden tot samenwerking.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Holos310319-highres-byMuk-112-2-1024x683.jpg

Per dagdeel huren

Het is mogelijk ruimtes en zalen te huren per dagdeel. De uren per dagdeel zijn als volgt:

Ochtend 09:00 – 13:00
Middag 13:30 – 17:30
Avond 18:00 – 22:00

Verhuur van de zalen

Het Holos Huis heeft drie zalen van verschillend formaat, die incidenteel gehuurd kunnen worden voor trainingen, retraites, bijeenkomsten, lezingen of vergaderingen. Verhuur is mogelijk per dagdeel (ochtend/middag/avond). Alle ruimten zijn €150,- per dagdeel (vrijgesteld van BTW). Ook de benodigdheden van de verschillende opstellingen zijn inbegrepen. Laat ons weten welke opstelling je wenst.

Indien er voor meerdere dagdelen per kalenderjaar wordt gehuurd gelden kortingspercentages.

10-20 dagdelen: 10% korting
20-40 dagdelen: 20% korting

Verhuur behandelkamers aan huisgenoten

Op zoek naar een fijne behandellocatie voor jouw praktijk in hartje Utrecht? Het Holos Huis verhuurt mooi ingerichte, even volledig uitgeruste werkplekken voor jou en een professionele plek om jouw cliënten te ontvangen. Masseurs, massagetherapeuten, haptotherapeuten, lichaamsgerichte therapeuten, coaches en andere zorgverleners, die binnen de filosofie van het Holos Huis passen zijn van harte welkom om huisgenoot te worden van het Holos Huis.

Om een behandelkamer in het Holos Huis te huren…

● boek je een kamer met een credit. 1 credit staat voor 1 dagdeel huren en de prijs voor een credit varieert tussen €37,50-€47,50 per credit, afhankelijk van de kamer die je huurt.
● betaal je €150,- borg en onderteken je onze huisregels
● kies je uit een jaarcontract of een strippenkaart
● krijg je toegang tot het reserveringssysteem
● word je onder de aandacht gebracht middels ons promotiepakket (eenmalige bijdrage van € 195,-)

Jaarcontract
Met een jaarcontract neem je 52 credits af, wat neer komt op gemiddeld een dagdeel per week een ruimte huren (1 credit = 1 dagdeel). Je hebt toegang tot het reserveringssysteem om dit dagdeel zelf online in te boeken. Het contract is minimaal voor een jaar, daarna kan je per maand opzeggen. De betaling geschiedt per kwartaal.

Strippenkaart
Op een strippenkaart staan 15 credits die een half jaar geldig zijn. Je betaalt de strippenkaart in één keer vooraf.

Strippenkaart oranje kamer €695,-
Strippenkaart roze/gele kamer €550,-

Reserveringssysteem
Als huisgenoot van Het Holos Huis krijg je toegang tot ons reserveringssysteem, zodat je heel eenvoudig de beschikbaarheid van de behandelkamers kunt bekijken en reserveren. Je rekent af met een credit. Annuleren kan per mail of telefonisch tot 24 uur van tevoren kosteloos.

Promotiepakket
Daarnaast brengt Het Holos Huis jouw praktijk onder de aandacht bij haar netwerk. We doen dit als volgt:
● Je ontvangt een persoonlijke pagina op de website https://www.holoshuis.nl/specialist
● We stellen je voor via onze nieuwsbrief
● We stellen je voor via social media
● Je kunt foldermateriaal in de keuken van het Holos Huis ophangen/neerleggen

Hoofdzaal

Zaal
 - 50 m²

De Hoofdzaal is net als de Handzaal een grote zaal, geschikt als leslokaal voor workshops en lezingen. De Hoofdzaal is een ruime lichte kamer met balkon

Lees meer...

Hartzaal

Zaal
 - 41 m²

De Hartzaal is gelegen op de zolderverdieping. Hierdoor heeft deze kleinere zaal een intieme sfeer. Op het balkon is het even heerlijk pauzeren.

Lees meer...

Handzaal

Zaal
 - 50 m²

De Handzaal is net als de Hoofdzaal een grote zaal, geschikt als leslokaal voor workshops en lezingen. Het is een ruime, lichte kamer zonder balkon. De ruimte bestaat uit twee delen, waar door het uitermate geschikt is voor lessen die uit meerdere disciplines bestaan

Lees meer...

De Gele kamer

middelgrote behandelruimte
 - 14 m²

Deze sfeervolle ruimte is gelegen op de derde verdieping. Op deze etage is een een 2e keuken aanwezig, waar koffie, thee, vaatwasser en magnetron aanwezig zijn. De ruimte is met name geschikt voor massage- of coachingsessies tot maximaal 4 personen.

Lees meer...

De Roze kamer

Kleine behandelruimte
 - 13 m²

Deze lichte, zonnige ruimte bevind zich op de 2e verdieping. De ruimte is met name geschikt voor massage- of één-op-één coachingsessies.

Lees meer...

De Oranje kamer

Grote behandelruimte
 - 18 m²

Deze vrolijk getinte ruimte bevind zich op de 2e verdieping. De ruimte is met name geschikt voor massage- of coachingsessies of kleine groepssessies tot maximaal 5 personen.

Lees meer...