Ruimtes huren

In Het Holos Huis voel je je onmiddellijk thuis. Met de grootste zorg en aandacht is het huis ingericht. Het Holos Huis heeft hart voor haar studenten en cliënten die geïnteresseerd zijn in lichaamswerk en bewustzijn. Dat voel je, dat zie je, daarvan word je je al gewaar voordat je een voet over de drempel hebt gezet. Het is een plek waar je je kunt verbinden met jezelf en met elkaar in gezamenlijke huiskamer en keuken. Voor opleiders, die binnen de filosofie van het Holos Huis passen, hebben we verschillende mogelijkheden tot samenwerking.

Verhuur aan gasten

Het Holos Huis heeft drie zalen van verschillend formaat, die incidenteel gehuurd kunnen worden voor trainingen, bijeenkomsten, lezingen of vergaderingen. We kunnen je evenement opnemen in de agenda. Verhuur is mogelijk per dagdeel (ochtend/middag/avond). Alle ruimten zijn €150,- per dagdeel (vrijgesteld van BTW). Ook de benodigdheden van de verschillende opstellingen zijn inbegrepen. Laat ons weten welke opstelling je wenst.

Verhuur aan huisgenoten

Wil je graag op regelmatige basis gebruik maken van de zalen, dan kun je ook huisgenoot worden. Als huisgenoot van Het Holos Huis krijg je toegang tot ons reserveringssysteem, zodat je heel eenvoudig de beschikbaarheid van de zalen kunt bekijken en reserveren. Ook brengt Het Holos Huis jouw opleiding onder de aandacht bij haar netwerk. We doen dit als volgt:

● Je ontvangt een persoonlijke pagina op de website www.holoshuis.nl
● We stellen je voor via onze nieuwsbrief
● We stellen je voor via social media
● Je kunt foldermateriaal in de keuken van het holos huis ophangen/neerleggen
Verhuur is mogelijk per dagdeel (ochtend/middag/avond). Alle ruimten zijn €150,- per dagdeel (vrijgesteld van BTW). Indien er voor meerdere dagdelen per kalenderjaar wordt gehuurd gelden kortingspercentages.

10-20 dagdelen: 10% korting
20-40 dagdelen: 20% korting
De promotiebijdrage bedraagt: € 195,- per jaar

Coworking

Coworking houdt in dat je huisgenoot bent en we je daarnaast ook ontzorgen door het onderhouden van je website en het doen van secretariële werkzaamheden. Zoals het verwerken van inschrijvingen en het versturen bevestigingen en facturen. Daarnaast ondersteunen wij opleiders met de accreditatie van hun aanbod.

Verhuur kleine ruimtes
Op zoek naar een fijne behandellocatie voor jouw praktijk in hartje Utrecht? Het Holos Huis verhuurt mooi ingerichte, even volledig uitgeruste werkplekken voor jou en een professionele plek om jouw cliënten te ontvangen. Masseurs, massagetherapeuten, haptotherapeuten, lichaamsgerichte therapeuten, coaches en andere zorgverleners, die binnen de filosofie van het Holos Huis passen zijn van harte welkom om huisgenoot te worden van het Holos Huis.

Om een behandelkamer in het Holos Huis te huren sluit je een contract af. Dit betekent dat je per week minimaal één credit krijgt om een dagdeel te huren (1 credit = 1 dagdeel). Je kunt in het reserveringssysteem om dit dagdeel zelf online in te boeken.

Dagdelen
Het is mogelijk ruimtes en zalen te huren per dagdeel. De uren per dagdeel zijn als volgt:

Ochtend 09:00 – 13:00
Middag 13:30 – 17:30
Avond 18:00 – 22:00

Hoofdzaal

Zaal
 - 50 m²

De Hoofdzaal is net als de Handzaal een grote zaal, geschikt als leslokaal voor workshops en lezingen. De Hoofdzaal is een ruime lichte kamer met balkon

Lees meer...

Hartzaal

Zaal
 - 41 m²

De Hartzaal is gelegen op de zolderverdieping. Hierdoor heeft deze kleinere zaal een intieme sfeer. Op het balkon is het even heerlijk pauzeren.

Lees meer...

Handzaal

Zaal
 - 50 m²

De Handzaal is net als de Hoofdzaal een grote zaal, geschikt als leslokaal voor workshops en lezingen. Het is een ruime, lichte kamer zonder balkon. De ruimte bestaat uit twee delen, waar door het uitermate geschikt is voor lessen die uit meerdere disciplines bestaan

Lees meer...

De Groene kamer

grote behandelruimte
 - 18 m²

Deze stijlvolle behandelkamer is gelegen op de 1e verdieping en is geschikt voor massage-of coachingsessies en kleine groepssessies tot 5 personen.

Lees meer...

De Gele kamer

middelgrote behandelruimte
 - 14 m²

Deze sfeervolle ruimte is gelegen op de derde verdieping. Op deze etage is een een 2e keuken aanwezig, waar koffie, thee, vaatwasser en magnetron aanwezig zijn. De ruimte is met name geschikt voor massage- of coachingsessies tot maximaal 4 personen.

Lees meer...

De Roze kamer

Kleine behandelruimte
 - 13 m²

Deze lichte, zonnige ruimte bevind zich op de 2e verdieping. De ruimte is met name geschikt voor massage- of één-op-één coachingsessies.

Lees meer...

De Oranje kamer

Grote behandelruimte
 - 18 m²

Deze vrolijk getinte ruimte bevind zich op de 2e verdieping. De ruimte is met name geschikt voor massage- of coachingsessies of kleine groepssessies tot maximaal 5 personen.

Lees meer...