Ruimtes huren

Als je op zoek bent naar een bijzondere locatie in hartje Utrecht voor lessen, behandelingen/coaching of bijeenkomsten, dan zit je bij Het Holos Huis goed. Wij openen graag onze deuren voor bezigheden die binnen de filosofie van het Holos Huis passen.

Verhuur aan gasten
Het Holos Huis heeft drie zalen van verschillend formaat, die incidenteel gehuurd kunnen worden voor trainingen, bijeenkomsten, lezingen of vergaderingen. Als gasthuurder krijg je geen toegang tot het reserveringssysteem. Wel kunnen we je evenement opnemen in de agenda.

Verhuur aan huisgenoten
Word huisgenoot en reserveer op vaste basis een ruimte bij ons. Als huisgenoot krijg je toegang tot het reserveringssysteem en kun je van zalen de beschikbaarheid controleren en reserveren. Daarnaast krijg je een eigen pagina op de website van het Holos Huis om jouw trainingsaanbod te promoten en nemen we je activiteit op in onze agenda. Jouw cliënten kunnen gebruik maken van de wachtkamer. Je kunt andere therapeuten ontmoeten in de gezamenlijke huiskamer tijdens de pauzes. Thee is gratis.

Verhuur kleine ruimtes
Op zoek naar een fijne behandellocatie voor jouw praktijk in hartje Utrecht? Het Holos Huis verhuurt mooi ingerichte, even volledig uitgeruste werkplekken voor jou en een professionele plek om jouw cliënten te ontvangen. Masseurs, massagetherapeuten, haptotherapeuten, lichaamsgerichte therapeuten, coaches en andere zorgverleners, die binnen de filosofie van het Holos Huis passen zijn van harte welkom om huisgenoot te worden van het Holos Huis.

Dagdelen
Het is mogelijk ruimtes en zalen te huren per dagdeel. De uren per dagdeel zijn als volgt:

Ochtend 09:00 – 13:00

Middag 13:30 – 17:30

Avond 18:00 – 22:00

Hoofdzaal

Zaal
 - 50 m²

De Hoofdzaal is net als de Handzaal een grote zaal, geschikt als leslokaal voor workshops en lezingen. De Hoofdzaal is een ruime lichte kamer met balkon

Lees meer...

Hartzaal

Zaal
 - 41 m²

De Hartzaal is gelegen op de zolderverdieping. Hierdoor heeft deze kleinere zaal een intieme sfeer. Op het balkon is het even heerlijk pauzeren.

Lees meer...

Handzaal

Zaal
 - 50 m²

De Handzaal is net als de Hoofdzaal een grote zaal, geschikt als leslokaal voor workshops en lezingen. Het is een ruime, lichte kamer zonder balkon. De ruimte bestaat uit twee delen, waar door het uitermate geschikt is voor lessen die uit meerdere disciplines bestaan

Lees meer...

De Groene kamer

grote behandelruimte
 - 18 m²

Deze stijlvolle behandelkamer is gelegen op de 1e verdieping en is geschikt voor massage-of coachingsessies en kleine groepssessies tot 5 personen.

Lees meer...

De Gele kamer

middelgrote behandelruimte
 - 14 m²

Deze sfeervolle ruimte is gelegen op de derde verdieping. Op deze etage is een een 2e keuken aanwezig, waar koffie, thee, vaatwasser en magnetron aanwezig zijn. De ruimte is met name geschikt voor massage- of coachingsessies tot maximaal 4 personen.

Lees meer...

De Roze kamer

Kleine behandelruimte
 - 13 m²

Deze lichte, zonnige ruimte bevind zich op de 2e verdieping. De ruimte is met name geschikt voor massage- of één-op-één coachingsessies.

Lees meer...

De Oranje kamer

Grote behandelruimte
 - 18 m²

Deze vrolijk getinte ruimte bevind zich op de 2e verdieping. De ruimte is met name geschikt voor massage- of coachingsessies of kleine groepssessies tot maximaal 5 personen.

Lees meer...