Annemieke de Boer

Annemieke de Boer

Yoga en meditatie
“Via yoga ontdek je de relatie tussen lichaam, adem en bewustzijn”.

Hoi, ik ben Annemieke.

Ik geef Saswitha hatha yoga en heb me verdiept in yogafilosofie, advaita tantra, vedanta, chakrapsychologie, microchakrapsychologie, svar en naada yoga. Via yoga kan ik je handvatten aanreiken om stress te beheersen, ontspanning en evenwicht te ervaren en dat zelf toe te passen in je dagelijkse leven voor een dynamisch evenwicht in goede en slechte tijden. Adem, aandacht en het besef van de relatie tussen lichaam, adem en bewustzijn staan centraal in mijn lessen. Aandacht bij wat je doet als je het doet, aandacht waar je bent, in het hier en nu.

Yoga is een beproefde methode om je bewustzijn te verruimen en de wervelingen van het denken te beheersen. Via dynamische en statische oefeningen (asana’s) werk je aan je kracht en souplesse met de adem als de stille motor die de beweging draagt. Adem en meditatieoefeningen verbeteren je concentratie en versterken je immuunsysteem. Je wordt je meer bewust van je grenzen en je mogelijkheden, van wat je wil en wil laten, wat je voelt en voelt wat kan.

Ik geef wekelijkse lessen bij Het Holos Huis en op aanvraag geef ik ook persoonlijke sessies en workshops op maat, neem dan even contact met me op.

Wekelijkse lessen
De lessen vinden wekelijks plaats op dinsdag- en donderdagavond. Meer informatie over de wekelijkse yoga lessen vind je hier.

Alles over Annemieke op www.viayoga.nl of bel 06-53205353 // Annemieke de Boer