Holoshuis

Contact

Locatie

Het Holos Huis ligt aan de Nachtegaalstraat 31, Utrecht, Wittevrouwen Buiten. Een winkelstraat tussen de Maliebaan en de Stadsschouwburg. Een fijne centrale plek om je auto te parkeren. Vanuit hier loop je gemakkelijk richting het Wilhelminapark of het centrum van de stad.
Open in Google Maps


Openingstijden en bereikbaarheid

Tijdens de zomervakantie, van 8 juli tot en met 25 augustus, is het secretariaat van Het Holos Huis beperkt geopend. Vragen over de academie, aanbod en verhuur kunnen in deze periode dan ook het best via de email gesteld worden. Deze zullen we zo snel mogelijk beantwoorden. Vanaf maandag 26 augustus is het secretariaat weer bereikbaar op de gebruikelijke tijden.

Het secretariaat is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot en met 17.00 uur. Tijdens schoolvakanties zijn wij beperkt bereikbaar.


Parkeermogelijkheden

Het Holos Huis beschikt over 5 eigen parkeerplekken. Deze parkeerplekken zijn te huur per dagdeel (€ 10,-) of per dag (€ 20,-). Dit kan op basis van losse huur of op maandelijkse basis. De parkeerplekken dienen voor aanvang gereserveerd te worden via info@holos.nl en contant betaald te worden. Bij huur op maandelijkse basis zal er een huurcontract gemaakt worden.

Het terrein is 24/7 beveiligd met camera’s en ’s nachts sluiten de hekken van het parkeerterrein.


Meer informatie

Wil je meer informatie neem contact met ons op via de mail: info@holos.nl of per telefoon: 030 290 0507.


Contact gegevens

Nachtegaalstraat 31
3581 AB Utrecht
Tel: 030 290 0507
E-mail: info@holos.nl