Paul Norbart

Paul Norbart

Holistisch Masseur en Coach
“Iedereen doet ertoe en heeft een bijdrage in dit leven”.

Ik ben me al jaren bewust dat je afhankelijk bent van geluk in je leven, zoals bijvoorbeeld waar je wiegje staat. Toch heeft ook leefwijze een belangrijke bijdrage voor welzijn en levensgeluk. Dit inzicht heeft me op ontdekkingsreis gestuurd naar vitaliteit en gezondheid in de breedste zin.

Ik ben getrouwd en vader van drie kinderen. Na mijn studie bedrijfseconomie heb ik in verschillende rollen, in diverse teams en bij allerlei organisaties gewerkt. Iets wat ik altijd waardevol heb gevonden is ontmoetingen met mensen en echt contact en verbinding maken. Ik ben nieuwsgiering en oprecht geïnteresseerd in de mensen die op mijn pad komen. Mijn motto is dat iedereen ertoe doet en een bijdrage heeft in dit leven.

Coach

Na een sabbatical in 2019 ben ik begonnen aan mijn coachopleiding. Dit was een cadeau voor mezelf en belangrijk voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Als praktiserend coach ga ik met respect en vertrouwen samen op zoek naar antwoorden en oplossingen. Door te luisteren, voelen en kijken reflecteer ik op belemmerende overtuigingen en zorg voor een leerproces met haalbare stappen. Ik breng humor mee en laat je mildheid ervaren.

Holistisch masseur

Mijn wens is altijd geweest om ook iets met mijn handen te doen en coaching te verrijken met massage. Inmiddels ben ik gediplomeerd Holistisch Masseur en nu in opleiding voor Holistisch Massagetherapeut. Ik ben de mens de laatste jaren ruimer gaan zien. Onbevooroordeeld, mild en tolerant sta ik in het leven. Ik masseer met concentratie en aandacht en maak daardoor echt contact en verbinding. Ik nodig de cliënt uit om met aandacht te voelen en daar helemaal bij aanwezig te zijn. Voelen wat er aan de hand is. Uit het hoofd en in het lichaam.

Mensen gelukkiger, bewuster en gezonder door het leven te laten gaan is wat mij beweegt. Ik nodig de cliënt uit om actief deel te nemen aan het helingsproces. Door massage kan ik je helpen te voelen en te luisteren naar de signalen van je lijf en je laten inzien wat je zelf kan doen om de klachten te verminderen.

Contact opnemen met Paul Norbart?
Website: www.paulmasseert.nl
E-mailadres: info@paulmasseert.nl

Deze behandeling(en) kan je boeken bij deze specialist

Bindweefselmassage

Lichaamsreflexologie

Bindweefselmassage is een vorm van reflexzonemassage. De huidzones staan namelijk via de zenuwbanen in verbinding met spieren, organen, fascia (peesvlies) en periost (beenvlies).

Lees meer...

Energetische massage

Voelen wat je voelt

Een energetische of haptische massage is een intuïtieve, zachte ontspanningsmassage waarbij het gaat om bewustwording van hoe het met je is. Hoe zit het met jouw levensenergie?

Lees meer...

Klassieke massage

Voel je spierspanning

Zowel geestelijke als lichamelijke spanning kan zich in het lichaam manifesten middels spierspanning. Klassieke massage is vooral gericht op het soepel maken van de spieren.

Lees meer...

Voetreflexmassage

Weerspiegelt je lichaam

Voetreflexologie werkt op de uiteinden van zenuwbanen en energiebanen. Dit beïnvloedt de bloedsomloop, de lymfestroom en de energiestroom van organen en weefsels.

Lees meer...