Sophie Determeyer

Sophie Determeyer

Massagetherapeut
“Jij staat als geheel in het middelpunt van mijn belangstelling”.

Ik ben opgeleid bij Holos tot holistisch masseur en massagetherapeut. Daar leerde ik wat de weldadige uitwerking kan zijn van een met aandacht gegeven massage.

En ik leerde om niet alleen de eventuele klacht te benadrukken, maar aandacht te hebben voor het hele lichaam. En voor de persoon die zo innig verbonden is met dat lichaam.

Sinds 2011 werk ik als masseur en sinds 2014 als massagetherapeut. Elke behandeling is weer anders, nieuw en uniek; op het lijf geschreven, het lijf van dat moment.

Ik hou er rekening mee dat alles wat je meegemaakt hebt, meemaakt, en ook wat je verwacht mee te gaan maken, een belangrijke rol kan spelen.

Voor- en achteraf, maar ook tijdens de massage, bied ik graag ruimte om van gedachten te wisselen.

Een behandeling van mij kan bestaan uit (een combinatie van) onderstaande behandelingen.

Wil je graag een behandeling inplannen in het Holos Huis bij Sophie? Neem dan met onderstaande gegevens contact op!

Sophie Determeyer | 06 46 40 82 24 | movingmassages.nl |post@movingmassages.nl

Deze behandeling(en) kan je boeken bij deze specialist

Bindweefselmassage

Lichaamsreflexologie

Bindweefselmassage is een vorm van reflexzonemassage. De huidzones staan namelijk via de zenuwbanen in verbinding met spieren, organen, fascia (peesvlies) en periost (beenvlies).

Lees meer...

Chakramassage

Zicht op je emoties

Chakramassage geeft inzicht in de eigen energiebalans. Chakra’s zijn energiecentra, stadia van bewustzijn, die bij je lichaam horen. Ieder chakra heeft zijn eigen lichamelijke en geestelijke functie.

Lees meer...

Energetische massage

Voelen wat je voelt

Een energetische of haptische massage is een intuïtieve, zachte ontspanningsmassage waarbij het gaat om bewustwording van hoe het met je is. Hoe zit het met jouw levensenergie?

Lees meer...

Focusing

Innerlijk luisteren

Focusing is een proces van innerlijk luisteren naar wat je lijf je aanreikt met betrekking tot een vraag, keuze, onopgeloste kwestie, patroon, onbestemd gevoel, thema etc.

Lees meer...

Holistic Pulsing

Loslaten door beweging

De ritmische bewegingen die bij pulsing op lichaam wordt ingezet, is voelbaar in het hele lichaam. Zo kan de masseur je ook op andere plaatsten aanraken, dan waar direct handcontact is.

Lees meer...

Klassieke massage

Voel je spierspanning

Zowel geestelijke als lichamelijke spanning kan zich in het lichaam manifesten middels spierspanning. Klassieke massage is vooral gericht op het soepel maken van de spieren.

Lees meer...

Triggerpoints

Ontknopen met massage

Triggerpoints zijn verkrampingen in spieren als gevolg van overbelasting, verkeerde belasting, of onbewuste, constante spanning, bijvoorbeeld door een verkeerde houding.

Lees meer...

Voetreflexmassage

Weerspiegelt je lichaam

Voetreflexologie werkt op de uiteinden van zenuwbanen en energiebanen. Dit beïnvloedt de bloedsomloop, de lymfestroom en de energiestroom van organen en weefsels.

Lees meer...

Zwangerschaps massage

Ontspanning voor moeder en kind

Een zwangerschapsmassage is vooral gericht op rust en ontspanning op die gebieden waar de belasting het meest aanwezig is, zoals rondom schouderbladen, bekken, onderrug, en benen.

Lees meer...