1-jarige deeltijdopleiding
14 juni 2021 | 21 september 2021 | Holos Academie | € 3.460,-

Masseur

Wil je van masseren jouw beroep maken? De opleiding Holos masseur is een eenjarige beroepsopleiding op hbo-niveau die in deeltijd wordt aangeboden. Je maakt kennis met de visie van Holos en je krijgt een solide basis op het gebied van anatomie en fysiologie.

Tijdens de praktijklessen leer je de techniek van de Klassieke en Energetische massage. Na het behalen van het examen ontvang je het diploma Holos masseur. Daarmee ben je in staat om op een verantwoorde wijze te masseren, waarbij je jouw grenzen kent en doorverwijst wanneer dat nodig is. Je kunt professioneel aan de slag in sauna’s, gezondheidscentra, kuurcentra of je eigen praktijk opzetten. De opleiding tot Holos masseur komt overeen met de propedeusefase van de opleiding tot Holos Massagetherapeut. Na afronding van de opleiding tot Holos masseur kan je ervoor kiezen om door te studeren tot Holos massagetherapeut. Daarvoor heb je alle vakken op hbo-niveau gevolgd.

De opleiding is één dag in de week en telt zes lesuren. Je hebt een vaste dag in de week les.

Nieuw: intensieve variant!

Holos Academie biedt deze zomer een nieuw, namelijk verkort en intensief, variant van de masseurs opleiding. Wil jij nu die switch maken waar je al een tijd van droomt? Heb je in 2021 ruimte en tijd of bied jouw werkgever je misschien de kans om een nieuwe carrière te verkennen? En wil je je helemaal onderdompelen in het prachtige vak van masseur? Meld je dan aan voor de intensieve opleiding tot Holos masseur.

Startdatum:
Vrijdag 23 april 2021
14 juni 2021 – intensieve variant
Dinsdag 21 september 2021
Donderdag 14 oktober 2021

Wil je meer weten? Op de site van Holos Academie vind je meer informatie over het leerplan, vooropleiding, beroepsperspectief en eventuele vrijstellingen.

Bekijk evenement