1-jarige deeltijdopleiding
19 januari 2022 | 25 april 2022 Holos Academie | € 3.625,-

Masseur

Wil je van masseren jouw beroep maken? De opleiding Holos masseur is een eenjarige beroepsopleiding op hbo-niveau die in deeltijd wordt aangeboden. Je maakt kennis met de visie van Holos en je krijgt een solide basis op het gebied van anatomie en fysiologie.

Tijdens de praktijklessen leer je de techniek van de Klassieke en Energetische massage. Na het behalen van het examen ontvang je het diploma Holos masseur. Daarmee ben je in staat om op een verantwoorde wijze te masseren, waarbij je jouw grenzen kent en doorverwijst wanneer dat nodig is. Je kunt professioneel aan de slag in sauna’s, gezondheidscentra, kuurcentra of je eigen praktijk opzetten. De opleiding tot Holos masseur komt overeen met de propedeusefase van de opleiding tot Holos Massagetherapeut. Na afronding van de opleiding tot Holos masseur kan je ervoor kiezen om door te studeren tot Holos massagetherapeut. Daarvoor heb je alle vakken op hbo-niveau gevolgd.

De opleiding is één dag in de week en telt zes lesuren. Je hebt een vaste dag in de week les.

Startdatum:
Woensdag 19 januari 2022
Maandag 25 april 2022

Wil je meer weten? Op de site van Holos Academie vind je meer informatie over het leerplan, vooropleiding, beroepsperspectief en eventuele vrijstellingen.

Bekijk evenement