Els Stam

Els Stam

Biodanza docente & massagetherapeut
“Leef in vrijheid en ruimte in verbinding met anderen”.

Mijn naam is Els Stam. Ik kwam in aanraking met Biodanza tijdens een zeer intense periode in mijn leven. Mijn partner overleed geheel onverwacht en mijn leven stond op zijn kop. Dans, aanraken en contact daar had ik behoefte aan. Uit mijn hoofd en mijn lichaam voelen.

Dansen is een van de vele geweldige manieren om meer contact met je lichaam te ervaren en wellicht ook meer rust in je hoofd. Biodanza is het herontdekken van jezelf door middel van muziek, beweging, contact en ervaren. Verbinding en levensvreugde staan daarbij centraal. Je leert te voelen wat je doet en te doen wat je voelt. En hierdoor werkt Biodanza door in het dagelijkse leven.

Workshops beginnen met actieve dansen die de vitaliteit en vreugde stimuleren. In de tweede helft dans je op rustigere muziek, zodat je lichaam ontspant en er nieuwe energie opgedaan wordt. Tijdens de workshop wordt niet gepraat, zodat je hoofd rust krijgt en je meer en meer je lichaam voelt. Er ontstaat vrijheid en ruimte, in verbinding met anderen.

Ik geeft al meer dan 13 jaar Biodanza, weekgroepen, Biodanza vakanties in Frankrijk, op feestavonden en weekenden. Eerst voornamelijk in het Noorden van het land en nu bij Holos. Ook ben ik verbonden als didactisch docent aan de Biodanza school Utrecht.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar Biodanza, of ken je het al en vind je het heerlijk om mee te komen dansen? Op maandag avond dansen we van 18:30-20:30 in het Holos Huis. Hier lees je daar meer over.

Er zijn ook regelmatig dansdagen, meer daarover lees je op mijn website www.stamdebasis.nl. Massages geef ik in de Doelenstraat in Utrecht.

Contact opnemen met Els Stam?
Website: www.stamdebasis.nl
E-mailadres: info@stamdebasis.nl